Most viewed

Posted by : Fiza Chan..! Friday, October 12, 2012

Assalamualaikum...

"Alhamdulillah... mampu menarik nafas lega dan syukur.. "

Pertama-tamanya, mohon seribu kemaafan atas ketidak-update-an blog.. Hargai masa lapang sebelum datangnya sempit, kan?? Mungkin Dia mahu menguji hambaNya dengan ujian 'sempit' sekejap kut.. Jd, maaf, tak berupaya untuk cari masa update blog.. Namun, Alhamdulillah, sedar x sedar, sudahpun minggu kelima pengajian semester 3 di UPM, dan hari ini tamat test 1 fiza dan kawan2 seperjuangan.. hehe...

Mana Lappy?

Status lappy fiza sekarang , sudahpun bertukar wajah.. tetapi, terpaksa dihantar ke doktor pakar untuk dibedah siasat kenapa asyik semput saje.. Niat di hati, nak tambah power lak kasi lappy tuh.. hmmm, 4gb RAM, ok tak??

kita tengok resultnya next week..! ^_^v.

habistu, ni online pakai ape?
thanks to abg Alif..! ^_^v. bg pinjam notebook angry bird dia.. hihi..

Nak share ape hari nie..?

Untuk post kali ni, fiza x mampu nak bercerita panjang.. letih menjawab exam agaknye.. hihi, alasan semata2! Cuma... " terlajak perahu.. boleh undur.. tp, kalau terlajak kata... haihhh, susah nak padam memori tuh.. lainlaaa kalau kne format memori tuh.. mcm lappy fiza sekarang.. :P.."

fikir-fikirkanlah...
Orang tua-tua cakap, yang besar tu, mengalah la dengan yang lebih tecik.. tapi, kadang2, sama2 kne tolerate.. sebab, rambut sama hitam, hati lain2... haishhh, Human are such complex creature. :)

TOCIM vs TOCIE..??
Well, UKOM a.k.a TOCIM da pun berlalu.. kalau waktu UKOM, berpeluang jadi Dr. Pemakanan dan debater (lah sangattt~),
Untuk TOCIE, jadi apa pula yea?
GO FOR IT FIZA..!!!!

mungkin post kali ni kurang perkongsian nya berbanding yang lama2~.. tapi, inshaAllah, ada lah ckit2.. ^_^..
wallahu'alam..





3 Responses so far.

  1. chumut says:

    write more,it's therapy ^_^v

    love,
    along

  2. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

- Copyright © Wings of Words - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -