Most viewed

Posted by : Fiza Chan..! Sunday, June 10, 2012

Assalamualaikum readers~!

Sekolah dah Re-Open kan2? So, selamat kembali ke sekolah ye adik2 fiza semua.. ^_^.
Sekali lagi, perjalanan dan perjuangan untuk menghadapi peperiksaan UPSR, PMR, SPM, STPM, Mahupun Final Exam bagi kawan2 universiti kembali diteruskan. Stress kan? adik2 tahun 6, kne score 5 bijik A untuk UPSR, kakak2 PMR, SPM, Kne achieve berbelas2 A .. Dan nak kekalkan pointer 3.5 and above bagi kawan2 seperjuangan, fuhh.. mencabar tuh.. ^_^v. Jangan stress.. Jangan panik.. Tenang..

nahh, D.U.I.T. untuk anda..!

D - DOA
U - USAHA
I - ISTIQAMAH
T - TAWAKKAL

Boleh kan..??? InshaAllah.. ^_^

Pagi ni sebenarnya fiza nak share 1 benda yang mungkin bagi sesetengah orang tu, biasa2 suda dalam hidup seharian.. Tapi, mungkin ade yang belum discover, atau, tahu2 pun mcm tu jek ..

Solat dhuha. ^_^

Kalau fiza nak type sendiri, mungkin belum cukup lagi ilmu fiza.. jadi, jom kita terjah webpage sahabat nih... ^_^

Klik sini : Jom solat Dhuha..!

InshaAllah, sama2 kita beramal yek.. ^_^..

Fiza sangat suka nieeeee..:



Credit to UNIC.. ^_^..

Haaa, dah 8:04 am. it's time.. ^_^.. jum..!
wallahu'alam..

2 Responses so far.

  1. chumut says:

    i was searching for the video this morning. my favorite too. thank you for sharing. :D

    love,
    along ^_^

  2. u are welcome chibi tomey!

    selamat beramal.. hehehe
    thank you for spending ur time to my blog along..

    Luv,
    adek.

- Copyright © Wings of Words - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -