Most viewed

Posted by : Fiza Chan..! Monday, March 5, 2012


Assalamualaikum!
Akhirnyaaa! jari jemari dan hati tergerak untuk ber-blog.

Selepas 'pengsan' semalam.. penat yang amat, 1 hari berbekalkan ketone body semata2^_^.. Apa2pun, alhamdulillah, fiza tenkiu sgt2 kepada semua yang bertungkus lumus berpanas semalam dalam untuk menjayakan Treasure Hunt@2020!!! Tahniah semua!
Obviously, every checkpoint memang mencabar..! especially klu2 yang diberikan.. Pusing 1 kolej n Fakulti jugak semua peserta nih :P Xpa2 ..

" Sukan untuk Kesihatan ^_^ "

Checkpoint 5, The hAckers : phewwww, sampai ade yang bengang sebab confusing sgt.. sabar2... Great job Tima n abg Alif. n semua yang membantu.

Checkpoint 2, memang mencabar elemen keusahawanan... u guys are very great at selling things ^_^. Brilliant wong and Alvin! Plus, yang datang membantu!

CheckPoint 1: Hehe, awal2 lagi da kne penalti kan?? dasyat2 ^_^. Tricky Part: santi n Tira!

Checkpoint 3, Nampak senang, tapi nak cari checkpoint, punyala susahhhhhhh ^_^. "Read the Quote, Zoom Them " Ida n Zatil! nice !

Checkpoint 4, Tenkiu kakak n abang kOop! anda memang sporting.. Datin, Shy, anda memang kreatif!

Checkpoint 6, memang perlukan kesabaran ! Bella, P-nAt..! anda memang penyabar ^_^.. InsyaAllah, komputer2 yang rosak tuh, kita report kat pihak pengurusan fakulti.. ish3.. potong stim!

Checkpoint 7
, anda punya checkpoint la yang orang serbu awal2 kan?? .. Trima kasih kpd sesiapa yang menyumbang YES.. anda memang sporting! Brilliant job from Dinie, Atikah dan yang membantu...!

Paling tidak dilupakan...! Pika , Kak zIARAh!!! dah mcm running man dah kite nih.. Runner terbaik la korang! hari yang bersejarah buat kita, ulang alik kolej-fakulti, berlari2 ..
ape pika? badan terbahagi kepada 13 part dah semalam kan? hihihi.. respect ar u guys!

beautiful moments comes together with the pain. even a bit, i know u guys have tempuhi banyak benda pahit dan manis semalam.. Anggaplah ia satu pengalaman paling best.. insyaAllah, kalau diberi peluang, kita perbaiki lagi pada masa akan datang..! Fiza sangat bertuah dapat bekerja ngan korang.. insyaAllah, nnti kita buat Post-mortem.. sangat penting..!

Seriously, i Owe you guys A lot.. Your Time, Your Energy, Your Mind, Your Day.. One thing For Sure, in this World, i may just give u Merit as gift .. But later, may ur good deed have Allah Blessing.. Amin..


Love, Fiza.

4 Responses so far.

  1. chumut says:

    im proud of you :D

  2. aaa, thanks to Along too.. ur brilliant Ideas help us sooo Much ^_^..

  3. aaa, thanks to Along too.. ur brilliant Ideas help us sooo Much ^_^..

- Copyright © Wings of Words - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -