Most viewed

Posted by : Fiza Chan..! Sunday, October 30, 2011

Assalamualaikum.. ^_^

Okeylah abg senior... fiza da balik ^_^ hehe..
Rase mcm balik hogwarts plak.. kalau dulu pegi-balik matrik naik bas, kali ni TRain jadi pilihan ^_^ hermionie baru la katakan =P

alhamdulillah jam 7.04 pg sampai di k.l Sentral.. Aiyakk!!! sesat plak nak cari pintu.. control cool habes rase. huhuhu.. tersengih sendirian sepanjang hari.. moral of the short story is, bukan senang nak gain pengalaman.. mesti tempuh, baru tahu ^_^

Lega bila sampai kolej, dapat jumpa housemate balik.. alaa, rindu lak kat mama nun jauh di kedah sana.. xpa2, perjuangan perlu diteruskan! go go girl!!! ^_^V

Lunch?? alahai, nak makan kat mane nie?
member ajak makan kat P.F.C (Putra food court) tapi, x sure lam buka ke x.. so, for the first time in UPM, kami makan di S.F.C. ( Serumpun food court). nyum3.. pekena sweet sour chicken rice.. hehe..

jam2 terakhir untuk hari cuti mid-sem dihabiskan bersama kucing2 terchenta.. Rindu sgt nak men meow gumuk2 kat cnie.. so, dengan penuh yakinnye pegi beli keropok kat KoOp.. Nyum3.. memang kelaparan sgt diorang..
Berkelah Bersama Meoww~~~
seronoknyee tgk diorang makan ^_^... alamak! mane gambar meow lg seko yek??? anyway, harap2 buka cuti nie dapat mkn friskies la yek =3

alahai, sian pulak tengok ikan2 terlompat2 time jalan kat jambatan k17.. hummm, mkn3!!hehe, seronok bila bermesra dengan alam nie.. sambil2 kita menikmati rezeki yang Allah bagi, ape kata kdg2 tu, kita share dengan creature2 comel yang sama2 share oksigen dengan kita nie ^_^..habis suda keropok, so, habis suda post kali nie.. the moral of the story is...

SHARING IS CARING^_^. THE MORE U SHARE, THE MORE U CARE.. ^_^
hihi..
Okay then, have a great time.. jgn buang sampah merata2 ya! tc.. wslm ^_^
jum study!

4 Responses so far.

  1. hahaha......lenkali naik flight la pulak ek..haha. comel kucing kita. kita?haha

  2. sangat comel la^_^ nanti kite naik sesama yek ^_^

  3. best ssssaangaattt ^_^V

- Copyright © Wings of Words - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -