Most viewed

Posted by : Fiza Chan..! Friday, April 1, 2011

Assalamualaikum.. hai sumer~ slamat pg.. ehehe..
awal benO update blog neh..
First, thanks to nisha, 4 lending me ur b.bAnd.. happy sleeping yea, Zu, Nisha..

well.. sbnrnye, xde ape sgt nak update, tp ade la jgk.. kAlo x, xde la jari-jemari ni dok menaip.. weeee~ (mengarut je memanjang) Akhir2 sem nie, sumer org bz dOk study.. yew la, pulUn la katakan... ramai yg stay Up, esOk pg mata bengkak2.. xpe, bengkak stUdy.. hihi.. Tp, yg x bestnye, sanggup x p kelas.. Ish3~

~ Pegi atau Tidak, itu Pilihan~

yeap, statement tu memang ade especially akhir2 nie.. tapi stiap pilihan tu hadir bersama 2 "rakan baekkkk"nya, yakni, pilih untuk menyebelahi kebaikan, or keburukan. kalau ade yg lebih baik tu, "kenapa perlu bayar lebih ??"

EhhHh..! SALAH SKRIP!! CUT!..(dusshhh!)

kalau ade yg lebih baik itu, kenapa pilih keburukan? ( haaaa, gituuu~)
akhir~ kuliah ni lah yg paling penting.. di mana, banyak tips dan nasihat yg lecturer akan kongsi.. kalau lagi b'nasib baik, haaa! sOklan sPot!!!
xdek maknenye~
bukanlah spot, cuma ape yang perlu fokus jer k! Paling mustahak , keberkatan dalam ilmu yang diterima.. cikgu2 bUkan main baikkkk lagi jaga kita, curah ilmu untuk kita, kdg2 attendance pun buat2 x nampak je.. demi masa depan kite. Alangkah baiknya kalau Kita balas jasa2 lEct. kite dengan menjaga hati diorang?? Dtglah KULIAH wahai anak2 adam~.. hihi..

sO, pikirkanlah..
esOk, last Kuliah and tutorial at KMPP terchenta! then, mula lah STUDY WEEK!!!.. ade je antara kite nie, STUDY WEEKSSSS~.. xpe lah.. yg penting korang still belajar.. jgn kecewakan parents and Lect buat kedua kalinya... ^_^~

untuk ingatan calOn2 yang pohon untuk USM.. MunsyI nyer test da tukar tarikh tau.. 9 April nie.. so, calOn2 MATRIKULASI, tau x yg kte kne check sesuatu.. soo, selamilah gambar nie~ ihihi..



KLIK2!!
so.. take nOte yea..!
InsyaAllah fzAh akan terUs mengupdatebLOG kesayangan nie.. cUma,, masa yg menentukan~ hihi(ayat pasrah)..

Akhirulkalam.. selamat tidur.. rehat2!!

selamat berjuang wahai sahabat, sesungguhnya perjuangan tu xkan pernah habis selagi nyawa dikandung badan..
Takbir! Allahuakbar!!
C.U.D.I.P.T.
i lUv SpongebOb.. hihi.. Are yOu ready Kids?!

- Copyright © Wings of Words - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -