Most viewed

Posted by : Fiza Chan..! Thursday, December 22, 2011


Assalamualaikum...
Hari ni fiza curi masa skett untuk update blog yang dah lama rindu fiza untuk di-updatekan ^_^.
Sambil2 tue, mengambil kesempatan xde kelas Kenegaraan Malaysia hari nie.. knape? kerananya- sudah tamat lesson kenegaraan untuk semester nie.. Alhamdulillah. tapi, exam-nye mcm mana pulak erk? huhu..

Ingat lagi x?
Alhamdulillah skali lagi sebab, tamat dengan jayanya program yang dirancang .. fiza pun dapat family angkat tau.. there you go ^_^..
Manja sangat adk bongsu tue, jami'ul khoir namanye.. tgk2, siap dibulinye lagi haaa..
Kebanyakan orang disana berdarah JAWA.. jadi, kat rumah tue, asyik dengar diorang berbahasa jawa.. adehh, rugi sgt x sempat belajar.. Ayah angkat fiza Pak imAm kat sana tau ^_^. Mak angkat pulak, ade buka kedaii makan kat sana..

Tanjung Karang really is a nice place.. i'm not intend to write ,much because, people likes to view piccas rather than words.. rite3??? hihi..

Photobucket

Please visit this link for more piccas ^_^

FacebOok album^_^..
(sebenarnye, ade byk lagi.. ^_^)

Syurkan 'ala Visit~!

2 Responses so far.

  1. salam..

    amboi...lepas je abg release blog ni dalam kelas terus jadi follower heh!!!thanks anyway sbb jadi follower ke 709 abg...

    malunya..huhu..

  2. tenkiu sbb jd follower ke 109^_^

- Copyright © Wings of Words - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -