aahh!!! mengantuk!

12:24 AM

Dugaannn~ Assalamualaikum..
Ya Allah ..!!! beratnye kelopak mata nie.. asyik nak tertutup aje.. sama ada betul2 penat atau,godaan syaitan yang duk bergantung kat bulu mata nie~ anyway, PSPM (final exam) da makin menjelma.. x sabar2 nak menyambut calon2 KMPP nie .. tp, banyak lagi yg perlu cover.. waktu pula terasa makin pantas berlalu.. rase mcm baru semalam hari jumaat.. tp, dah pun jumaat yang baru menggantikan yg hari tu.. Subahannallah.. x tahu lah ape yang perlu buat nie.. mungkin tidur dulu, amik rehat secukupnya untuk perjuangan siang nanti.. dah seminggu lebih batuk2 dan selesema masih aktif.. agaknya badan ni penat akibat batuk2 dan selesema yang berpanjangan..
okeylah.. tgh type pun bleh tertido nie.. truk2. huhuh.. fza cume x sedap hati je knp yek kwn fiza mcm lain mcm je nie.. hope dia okey.. smile~ wsllam

You Might Also Like

1 comments

Like us on Facebook