Most viewed

Posted by : Fiza Chan..! Thursday, April 15, 2010

Assalamualaikum..

lama fiza x update blog.. well, Ya Allah, kau sedang perhati aku lalui ujian yang Kau beri.. =)

bercakap ttg pelbagai masalah yang menimpa, mesti akan terkeluar juga dari bibir yang berbicara,
" kEnapa benda ni jd pd Aku..?"
fiza sendiri sometimes terucap kata2 sedemikian.. tetapi tatkala bibir terlepas kata, hati pun mula rasa resah.. mungkin kata-kata itu x patut diungkapkan.. .. Kenapa x sepatutnya kita berkata sedemikian? cUba hayati MEOW dibawah..
hAa~ sambil2 tue, fiza nak promote sket.. blOg Post sbLm nie fiza ada ckp tNtg tabloid baru dari ILUVISLAM kan? MARS .. nI pun satu risalah baru dari ILUVISLAM.... sgt2 bermaklumat dan baik untuk makanan hati.. sO, jgn LuPE.. cheCk it Out.. MEOWWWWW~

and Oh!! kenapa tetibe lagu tu ye? fiza tetibe tersangkut ngan WALI band nie.. sO, layannn~ hihi..

- Copyright © Wings of Words - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -