Most viewed

Posted by : Fiza Chan..! Monday, March 29, 2010

Assalamualaikum..
dari kiri ---> Idah, Aimi, Pipah, Eliz, Hanim and Me!

hai sumer. hihihi, maaf lama sangat x update.." orG bz ".. heee... well baru2 nie, hari yang di nanti-nantikan selama lbh kurang 3/4 tahun dtg jgk.. haha org kata penantian tu satu penyeksaan tapi, rasanya, menantikan yg nie, x seksa sgt kOt.. huhu.. well, here we go, the " Majlis Graduasi Kali Ke-5 " 2010.. huhuhu.. alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.. wahh, kwn2 semuanye da pandai mekap ...! hihi, xpa2, enjOY diz life while we can.. but ingat, buatlah sesuatu itu berpada-pada kerana Allah suka hambaNYA yang bersederhana... Agak sedih jgk sbb bila, one of the team 7 x dapat hadir. sbb tu gambar nie ade 6 org je.. bIla!! kemanakah kAmu???

oKey, dari kiri yg berdiri--> mE, rEvathi, Zahira..
yAng duduk--> Fatin and tikah

hbs cerita ttg grAduasi, masuk lak tOurnament.. lepas je hbs grad, kul 5.30, fiza bertolak ke p. Pinang untuk 1 tOurnament peringkat agak national... well, it was held at the Kompleks Silat Batu Uban, Gelugor.. hihi, sampai sana lam kul 12.45.. trus ke apartment tempat menginap.. haha, sume da tido time tue, so, masuk senyap2.. " mcm nak merompak lak =P " a bit tired sbb perjalanan agak jauh.. n nak pergi sana pun, fiza beberapa kali kne tetapkan hati.. kuatkan semangat.. huhu, da setahun x fight, tetibe lak g fight.. bUt Alhamdulillah, after 3 fights, fiza dapat jugak genggam gOld medal.. n Our clUb is the Overal champion for the tournament.. Alhamdulillah.. and my sister, tikah got silver medal.. gUd jOb tikah!.. :)

Okey2, mama cAkap nak kne bersiap sbb nak g makan mlm nie.. so, fiza minta diri dulu ya...
" jAlan mesti ke depAn, bUkan ke Belakang.. =D "

Assalamualaikum...

- Copyright © Wings of Words - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -